Deze website maakt gebruik van Cookies Zie onze privacyverklaring Meer informatie Cookies toestaan

Klant-en marktonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek

Wilt u weten wat uw klanten over u denken? Komt u voldoende tegemoet aan hun wensen en behoeften? Breng uw klanttevredenheid in kaart. Op die manier waarborgt u de kwaliteit van uw dienstverlening. Wij helpen u daar graag bij. Klanttevredenheidsonderzoek is ook geschikt om uw concurrentiepositie en USP’s in kaart te brengen. Uw klanten kennen immers uw onderscheidende punten.

Fresh Call heeft ruime ervaring in het uitvoeren van telefonisch klanttevredenheidonderzoek. Wij helpen u graag bij het opstellen van de vragen of bij het uitvoeren van het onderzoek. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie 0313-696100.

Marktonderzoek

Overweegt u een nieuw product of een nieuwe dienst op de markt te gaan brengen? Bent u op zoek naar nieuwe potentiële markten? Dan is een gedegen marktonderzoek de eerste stap naar een succesvolle beslissing. Wij ondersteunen u graag door het uitvoeren van telefonisch onderzoek. Wij denken ook graag met u mee over geschikte doelgroepen en over de vragenlijst.

Bent u op zoek naar waardevolle marktinformatie? Neem contact met ons op voor een afspraak! Bel ons vrijblijvend voor meer informatie op 0313-696100 of

Neem contact met ons op!