Deze website maakt gebruik van Cookies Zie onze privacyverklaring Meer informatie Cookies toestaan

Database cleaning

Database Cleaning

Het actueel houden van uw klant- en prospectgegevens is lastig en kost veel tijd. Het succes van alle marketingacties valt of staat met een goede database. Database cleaning, optimalisatie en actuele bestanden zijn dan ook goud waard. U hoeft minder tijd te investeren in prospects die niet interessant zijn, waardoor u meer leads behaalt. Wij helpen u graag om uw database op te schonen. Wij bellen uw bestanden door en controleren deze op juistheid of wij vullen het bestand aan met nieuwe gegevens. Wij leveren vervolgens de geactualiseerde gegevens in elk gewenste opmaak in Excel aan. U kunt ze direct importeren in uw eigen database of CRM-pakket.

Databaseadvies

Fresh Call denkt graag met u mee over uw dataselectie, -ontdubbeling en -inrichting. Uit ervaring hebben we geleerd wat u voor effectieve marktbewerking van uw doelgroep moet weten. Daarnaast voeren wij wekelijks projecten uit met verschillende (externe) databaseselecties, waardoor we weten wat kansrijke selecties en databronnen zijn. U kunt direct de vruchten plukken van onze praktijkkennis.

Databasecleaning en -verrijking

Naast opschonen kunnen wij uw database ook bijwerken en met actuele gegevens verrijken. Onze medewerkers zijn uitstekend in staat om de actuele gegevens te achterhalen. Hierdoor hebt u niet alleen betere informatie over uw contacten, maar bent u ook sneller in staat de juiste contacten persoonlijker en gerichter te benaderen. En dit verhoogt uiteindelijk het resultaat! Wij kunnen uw database verrijken met onder andere: namen, functies, contactgegevens, e-mailadressen telefoonnummers, aantal medewerkers en branchegegevens.

E-mailadressen achterhalen

Wilt u uw klanten gaan benaderen via e-mail? Wij zijn graag uw partner voor het achterhalen van e-mailadressen. Let op: het is tegenwoordig verplicht om toestemming te krijgen voor het toesturen van e-mailnieuwsbrieven (opt-in). Ook hierin zijn wij u graag van dienst. Fresh Call kan ook af en toe op projectbasis uw databestanden actualiseren en aanvullen. Wilt u dit liever vastleggen in een contract op basis van een continue proces, dan kan dat uiteraard ook.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen in database cleaning en -verrijking? Mail of bel ons en we nemen snel contact met u op!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen in database cleaning en -verrijking? Mail ons voor meer informatie op 0313-696100 of

Neem contact met ons op!