Deze website maakt gebruik van Cookies Zie onze privacyverklaring Meer informatie Cookies toestaan

Direct mailing

Neem contact op

Direct mailing

Uw direct mailing door Fresh Call laten verzorgen? Direct mail is nog steeds een veelgebruikt en succesvol middel voor promotie. Ondersteun uw direct marketing-actie met telefonisch contact met uw prospects. Hierdoor genereert u een nog hogere respons!

Een groot percentage contactpersonen neemt namelijk niet uit eigen beweging contact met u op nadat u een e-mailing of post heeft verstuurd. Deze contactpersonen kunnen echter wel behoefte hebben aan uw producten en/of diensten, maar zij nemen om uiteenlopende redenen niet het initiatief. Wanneer u uw mailing combineert met telemarketing, verhoogt u het resultaat van uw (e)-mailing.

Telefonische opvolging van uw direct mailing actie is ook een uitstekend instrument om marktinformatie te achterhalen. Een afwijzende reactie op uw mailing is immers ook waardevolle informatie voor de toekomst.

Verstuurt u binnenkort een mailing naar uw klanten of prospects? Overweegt u deze telefonisch te ondersteunen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak! We denken graag met u mee over de meest succesvolle aanpak.