Deze website maakt gebruik van Cookies Zie onze privacyverklaring Meer informatie Cookies toestaan

Structurele bezoekafspraken

Uw buitendienst medewerkers moeten zoveel mogelijk naar buiten om potentiele klanten te bezoeken. Daarvoor moeten zij uiteraard telefonisch afspraken maken. Maar juist daar hebben zij in de regel vaak te weinig tijd voor. Laat dat werk maar aan ons over. Fresh Call is gespecialiseerd in koude acquisitie en in het maken van afspraken met de juiste beslissers. Wij gaan een persoonlijk en open gesprek aan met uw prospect. Wij gebruiken hierbij geen belscript. Met een open dialoog en onze ervaring zorgen wij dat uw mensen hun planning vol hebben met bezoeken.

Acquisitiemodel

Ons succesvolle acquisitiemodel zorgt voor maximale opbrengst bij onze structurele inzet voor uw bedrijf. Dit model laat u zien in welke doelgroepen of branches en met welke boodschap of insteek u het hoogste rendement voor uw bedrijf kunt behalen. Bent u nieuwsgierig geworden naar dit model en hoe u dit het beste kunt toepassen? Bel ons voor een persoonlijk gesprek!

Projectmatige bezoekafspraken

Voorziet u een periode waarin u behoefte heeft aan extra afspraken voor uw accountmanagers of adviseurs? Fresh Call Teleservice biedt in deze gevallen uitkomst. Door onze flexibele bedrijfsvoering kunnen wij meestal direct starten met bellen. En u ziet snel resultaat van deze teleservice.