Deze website maakt gebruik van Cookies Zie onze privacyverklaring Meer informatie Cookies toestaan

Events inschrijvingen

Inschrijvingen voor events

Heeft u binnenkort een event of workshop? Verzorgt u een training of staat u op een beurs? Dan wilt u natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers of deelnemers ontvangen. Wij helpen u graag om uw event tot een succes te maken!

Door onze ervaring zijn wij in staat uw evenement doeltreffend te communiceren naar uw doelgroep. Onze B2B marketeers zoeken telefonisch contact, maken de toegevoegde waarde van uw event duidelijk en schrijven geïnteresseerden direct in of zorgen voor de juiste opvolging. Weet u al dat u veel inschrijvingen en bellers kunt verwachten? Belast uw secretariaat niet en laat ons uw inschrijvingen verzorgen.

Op basis van uw doelstelling stellen we een plan van aanpak op. Om het resultaat te verhogen kunnen we vooraf per e-mail een pakkende uitnodiging sturen. Ook zorgen wij er desgewenst voor dat inschrijvingen, bevestigingen van deelname en overige informatie via onze geautomatiseerde e-mailservice verloopt. Wanneer u dat wilt, kunnen wij een inschrijvingscampagne combineren met een B2B leadgeneratiecampagne. Dit betekent dat we ook met geïnteresseerden in uw event die verhinderd zijn een afspraak voor een ander moment kunnen inplannen. Zo maken wij zelfs van een afmelding een lead!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen in inschrijvingen voor uw event en B2B leadgeneratie? Bel ons vrijblijvend voor meer informatie op 0313-696100 of

Neem contact met ons op!